درآمد شغل برق صنعتی ؛ متخصص برقکار قدرت چقدر درآمد دارد؟

درآمد شغل برق صنعتی

با توجه به تغییرات و نوساناتی که در بازارکار تمام حرفه‌ها به وجود آمده است. علاقمندان به این رشته به دنبال یافتن میانگین درآمد شغل برق صنعتی هستند تا آینده شغلی یک برقکار صنعتی آن را بسنجند.

محتوای صفحه

آشنایی با شغل برقکار صنعتی و درآمد شغل برق صنعتی

برقکار صنعتی به شخصی گفته می‌شود که با تحصیل در رشته برق قدرت و برق صنعتی به تخصص کافی در این حرفه رسیده باشد. این شخص وظیفه برق‌رسانی، را‌ه‌اندازی، تعمیر و عیب‌یابی دستگاه‌های صنعتی در کاخانجات، مراکز و کارگاه‌های صنعتی را برعهده دارد.

مسئولیت یک برقکار به مواردی که بالاتر نامبرده شد خلاصه نمی‌شود بلکه یک برقکار بایستی بر تابلوهای برق صنعتی و PLC نیز تسلط کامل داشته باشد.

تابلو برق صنعتی چیست؟

تابلو برق‌های صنعتی، جعبه و محفظه ای می‌باشد که در آن تجهیزات و قطعات الکترونیکی کنترل برق نصب می‌شود. برخی از محتویات این تابلو عبارت است از: فیوز، کلید مینیاتوری و حراراتی، کلید کامپکت(MCCB)، شستی فرمان، سوئیچ‌ها، نمایشگرها، کلید محافظ جان، چراغ‌های سیگنال.

درآمد شغل برق صنعتی

مفهموم PLC

PLC  مخففProgrammable Logic Controller  است. در واقع کامپیوترهای خاص صنعتی هستند که برای کنترل فرآیندهای الکترومکانیکی مختلف در فرایند تولید در کارخانه‌ها یا سایر محیط‎های اتوماسیون استفاده می‌شوند. این کامپیوترها در سایزهای بزرگ و کوچک در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. کار با این کامپیوترها در هر صنعتی نیازمند برنامه ریزی دستگاه متناسب با ان صنعت می‌باشد. یک برقکار صنعتی برای افزایش درآمد خود می‌بایست بر برنامه ریزی این کامپیوترها آشنایی و تخصص داشته باشد.

بازار کار و درآمد برق صنعتی چقدر است؟

رشته برق طیف گسترده‌ای از مشاغل را در بر می‌گیرد که بازارکار و درامد برقکاران در هر یک از این صنایع و مشاغل بسته به فاکتورهایی متقاوت خواهد بود. به عنوان مثال عواملی نظیر دانش فنی و تجربه، نوع قرارداد استخدامی، شهر محل فعالیت و سایر موارد مشابه در حقوق دریافتی برقکار موثر است.

شغل برق صنعتی بیشتر از سایر مشاغل مربوط به برق مورد تقاضا و کاربرد در صنعت بوده و لذا درامد متخصص برق صنعتی به طور متوسط بهتر از دیگر مشاغل می‌باشد.

بر اساس ارزیابی‌های بدست امده از بازارکار و درآمد برق صنعتی، حداقل حقوق و دستمزد یک برقکار صنعتی مطابق پایه حقوق مصوب توسط وزارت کار می‌باشد. میانگین حقوق تکنسین برق با توجه به دانش و میزان تجربه‌‌ی برقکار متغیر است. اما بنابر اعلام سایت ایران سلری، می‌توان گفت میانگین این دستمزد و حقوق به 5/7 میلیون تومان نیز می‌رسد.

درآمد شغل برق صنعتی

معرفی فرصت‌های شغلی جهت کسب درآمد از برق صنعتی به صورت ماهیانه

بهتر است بدانید صنعت برق در ایران به خصوص برق صنعتی به خودکفایی نسبتا خوبی رسیده است. از این رو این خود کفایی موجب ایجاد موقعیت‌های شغلی فراوان در حوزه برق خواهد شد. همچنین پیش بینی شده که حوزه برق در فاصله سال‌های 2016 تا 2026 حدود 7% رشد پیدا کند که این موضوع موجب افزایش درآمد و فرصت‌های شغلی موجود در داخل یا خارج از کشور می‌شود.

همانطور که اشاره شد اصلی‌ترین وظیفه برقکار صنعتی راه‌اندازیو تعمیر دستگاه‌ها صنعتی می‌باشد. به همین دلیل یک برقکار صنعتی می‌تواند در تمامی صنایع موجود مشغول به کار شود. اعم از صنعت خودروسازی، نساجی، فضایی و موشکی، پتروشیمی و مخابرات

به عنوان مثال یک برقکار صنعتی

همچنین متخصص برق صنعتی می تواند در شرکت‌های تولیدکننده قطعات و دستگاه‌های الکترونیکی صنعتی مشغول به کار شود.

یکی از فرصت‌های شغلی جهت کسب درآمد ماهیانه برقکار صنعتی که مستقیما به برق مربوط می‌باشد، کار در پالایشگاه‌های تولید و توزیع‌ برق است.

امروزه در بیمارستان‌ ها از تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای در دستگاه‌های بزرگ الکتریکی و برقی پزشکی یا همان الکتروپزشکی استفاده می‌شود. که در صورت به وجود امدن مشکل یک برقکار صنعتی قادر به عیب یابی و تعمیر آن خواهد بود.

راه‌های افزایش درآمد متخصص برق صنعتی

پروژه های فضایی – ارتباطات فضایی عمیق ، سیستم های کنترل قوی ، GPS زمینی فوق العاده برای ناوبری و موقعیت یابی ، تولید برق و شبکه های ذخیره سازی ، سیستم های تصویربرداری – توسط مهندسین برق امکان پذیر است.

فناوری پزشکی پیشرفته ای که در یک بیمارستان مدرن با آن روبرو می شوید از جمله دستگاههای تصویربرداری CT ، MRI و PET ، مانیتورهای نوار قلب و فشار خون ، همه بر اساس اصول مهندسی برق است.

درآمد شغل برق صنعتی

آیا می‌دانید درآمد ماهیانه برقکار صنعتی در کشورهای دیگر چقدر است؟

ممکن است یکی از اهداف بلندمدت افراد مشغول در شغل برق صنعتی، مهاجرت و شروع فعالیت در کشورهای صنعتی و توسعه یافته باشد. به همین دلیل بهتر است درآمد برق صنعتی در کشورهای بزرگ صنعتی بررسی و ارزیابی شده تا بهترین انتخاب از جانب برقکار صنعتی انجام شود.

کانادا: میانگین درآمد متخصص برق صنعتی در کانادا حدود 82,000 دلار کانادا در سال می‌باشد. یک تکنسین برق صنعتی تازه‌کار در این کشور روزانه 363 دلار کانادا درامد خواهد داشت که بسته به بودجه کلی شرکت یا کارخانه متغیر است. این مبلغ برای افراد باتجربه و یا اصطلاحا سینیور بسیار بالاتر خواهد بود.

آلمان: آلمان یک کشور صنعتی محسوب می‌شود که حقوق و دستمزد بهتری را نیز برای برقکاران صنعتی و افراد متخصص در این حرفه در نظر گرفته است. میانگین حقوق سالیانه برای یک برقکار صنعتی متوسط 52.535 یورو می‌باشد. ضمنا در صورتی که فردی باتجربه در این حرفه شناخته شود بالاتر از مبلغ 64.134 یورو درآمد خواهد داشت.

آمریکا : درآمد برق صنعتی در آمریکا تقریبا نزدیک به درآمد برقکار صنعتی در کشور کانادا می‌باشد. به این صورت که  درآمد متخصص برق صنعتی سالیانه 78,117 دلار خواهد بود.

اما این مبلغ برای یک برقکار صنعتی متوسط مبلغی حدود 63,989 دلار می‌شود.انگلیس: میانگیندرآمد ماهیانه برق صنعتی در انگلستان 2,542 پوند می‌باشد. به همین ترتیب یک برقکار صنعتی تازه‌کار سالیانه 28,530 پوند دریافت می‌کند. در عین حال بالاترین مبلغ درآمد سالیانه برای سطع سینیور(با تجربه بالای 8 سال) می‌باشد. این مبلغ معادل 47,353 پوند خواهد بود.

برچسب ها:
لینک کوتاه :

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
پست های مشابه