یادگیری برق صنعتی؛ راهنمای صفر تا صد برق صنعتی و ورود به این شغل

یادگیری برق صنعتی و تبدیل شدن به متخصص

رشته برق صنعتی، مانند بسیاری از رشته‌های فنی دیگر خواهان بسیار زیادی دارد، یادگیری برق صنعتی به صورت اصولی این امکان را به شما می‌دهد، تا به عنوان یک متخصص برق صنعتی از فرصت‌های شغلی بسیاری با درآمد بالا برخوردار شوید. آیا شما نیز مانند بسیاری از افراد به یادگیری حرفه برق صنعتی علاقه مندید؟ یا شاید هم دوست دارید در آینده یک‌ برقکار صنعتی ماهر و حرفه ای شوید.

با کسب مهارت‌ها در حوزه برق صنعتی به صورت اصولی و تخصصی می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان جایگاه شغلی خوبی را داشته باشید و از طریق استخدام در یک شرکت و یا شغل آزاد کسب درآمد کنید.

محتوای صفحه

مهارت هایی که باید به عنوان برقکار صنعتی یاد بگیریم

چگونه برقکار صنعتی شویم؟ برای اینکه به متخصص برق صنعتی تبدیل شوید ابتدا باید جهت یادگیری آن اقدام کنید. ثبت نام در آموزشگاه های فنی و شرکت درکلاس‌های عملی و تئوری این امکان را به شما می‌دهند تا در کوتاه‌ترین زمان مهارت‌هایی مانند: بررسی، عیب‌یابی، مدیریت و تعمیر سیستم‌های برقی را کسب نمایید. در پایان دوره و پس از اخذ مدرک بین المللی می‌توانید وارد بازار کار شده و از درآمد بالایی برخوردار شوید.

از آنجایی که مشاغل فنی نیاز به کسب مهارت به صورت عملی دارند بنابراین به عنوان یک هنرجو باید در نظر داشته باشید که حتما فن‌ها را هم به صورت عملی و هم به صورت تئوری کسب نمایید، حال در ادامه به بخشی از مهارت‌هایی که نیاز است تا در آنها تخصص داشته باشید اشاره می‌کنیم:

  • متخصص برق صنعتی باید در ریاضیات مهارت داشته باشد.
  • یک برقکار صنعتی بهتر است توانایی‌های لازمه را داشته باشد.
  • متحصص برق صنعتی بهتر است مهارت ارتباطی خوبی داشته باشد.
  • تهیه و تدوین برنامه‌های عملیاتی جهت اجرای برقکاری
  • کار با سیستم‌های کامپیوتری
  • در صورتی که متخصص برق صنعتی در حوزه برنامه نویسی مهارت داشته باشد، از مزایای بسیاری برخوردار خواهد بود.

دانش ریاضیات از مهارت های برقکار صنعتی

برای یادگیری و آموزش برق صنعتی باید در زمینه ریاضیات مهارت نسبتا خوبی داشته باشید‌. چون در این شغل گاها ممکن‌ است‌ نیاز به کار با اعداد باشد. پس دانش در زمینه ریاضی می‌تواند در این شغل به شما بسیار کمک کند.

توانایی انجام کار فنی

داشتن توانایی لازمه نیز از جمله مهارت‌هایی است، که به شما کمک می‌کند در این‌ شغل بسیار موفق شوید. برقکاری صنعتی معمولا مباحث زیادی دارد، که باید تمامی آن‌ها را آموزش ببینید. در صورتی که توانایی لازمه را نداشته باشید شاید پس از مدتی از ادامه آموزش منصرف شوید.

مهارت های ارتباطی

برقکاری صنعتی از جمله شغل‌هایی است، که گاها برای انجام آن نیاز به همکاری با تیم‌های مختلف خواهید داشت، حال برای اینکه بتوانید همکاری اثر بخش‌تری با اعضای گروه داشته باشید، می‌بايست مهارت‌های ارتباطی خود را بهبود دهید و روابط عمومی بالایی داشته باشید.

تهیه و تدوین برنامه‌های عملیاتی

یک متخصص برق صنعتی با تجربه، می‌بايست در تهیه، تدوین و برنامه ریزی برنامه‌های عملیاتی نیز مهارت بالایی داشته باشد.

کار با سیستم‌های کامپیوتری

در شغل برق صنعتی شما ممکن است، نیاز به کار با سیستم‌های کامپیوتری داشته باشید، این موضوع نشان دهنده میزان مهارت بالای شماست بنابراین از حقوق و مزایای بیشتری برخوردار خواهید بود. برای مثال برای تعیین مقیاس سیم کشی صنعتی، باید از برخی نرم افزار‌های کامپیوتری استفاده کنید.

برنامه نویسی

در صورتی که دارای مهارت‌هایی مانند برنامه نویسی plc باشید یا زبان‌های مرتبط با رشته‌های برق صنعتی را یاد بگیرید، به عنوان یک متخصص برق صنعتی می‌توانید از مزایای آن بهره مند شوید.

مدارکی که برای شروع یادگیری برق صنعتی مورد نیاز هستند

شاید فکر می‌کنید برای یاد گرفتن رشته برق صنعتی، باید حتما مدرک خاصی داشته باشید. اگر بخواهید در هنرستان و دانشگاه‌ها این رشته را آموزش ببینید، ممکن است نیاز به مدارک خاص و طی کردن مراحل پیچیده‌تری داشته باشید. اما خبر خوب این است که با شرکت در دوره‌های آموزشگاه فنی حرفه ای، هیچ نیازی به‌ مدرک تحصیلی خاصی ندارید!

حتی اگر مدرک تحصیلی در مقطع بالایی ندارید، بازهم جای نگرانی نیست. چرا که در آموزشگاه‌های فنی و حرفه ای می‌توانید بدون هیچ مدرک خاصی و تنها با داشتن علاقه و استعداد در این زمینه به رشد و موفقیت بالایی دست یابید.

مدت زمان یادگیری برق صنعتی چقدر است؟

مدت زمان‌ یادگیری برق صنعتی بستگی به استعداد شما و میزان علاقه‌تان دارد. اگر به این شغل علاقه زیادی داشته باشید در مدت زمان کوتاهی می‌توانید مباحث مهم را یاد بگیرید. اما در حالت کلی یادگیری این رشته ممکن است ما بین یک الی سه ماه طول بکشد.

البته به این نکته هم توجه داشته باشید که مدت دوره آموزشی تا حدودی به آموزشگاهی که انتخاب می‌کنید، بستگی دارد. چرا که مدت ساعات برگزاری دوره، شیفت آموزشی (صبح، ظهر، بعدازظهر، غروب) و نوع کلاسها (خصوصی، نیمه خصوصی، گروهی) توسط آموزشگاه تعیین می‌شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید به صفحه مدت یادگیری برق صنعتی مراجعه کنید.

برای ورود به شغل برق صنعتی به چه مقدار سرمایه نیاز داریم؟

شاید در نگاه اول تصور کنید برای ورود به شغل برق صنعتی نیاز به سرمایه بسیار بالایی دارید، اما اینطور نیست. هزینه ورود به این شغل برای هر فرد می‌تواند متفاوت باشد. برای مثال فردی که قصد دارد با دریافت مدرک به تاسیس یک فروشگاه خدمات الکتریکی بپردازد، باید هزینه زیادی جهت اجاره مکان فروشگاه، خرید تجهیزات و ….پرداخت نماید.

اما شخصی که می‌خواهد به عنوان یک برقکار صنعتی سیار شروع به فعالیت کند، قطعا با کمترین هزینه می‌تواند کار خود را آغاز نماید. پس اینکه چقدر برای شروع فعالیت باید هزینه کنید کاملا بستگی به خودتان دارد. در صورتی که دانش حوزه برق صنعتی را هم ندارید کمی به سرمایه اولیه شما اضافه خواهد شد اما جای نگرانی نیست، چرا که با شرکت در دوره آموزشگاه های فنی حرفه ای، معمولأ هزینه اولیه جهت یادگیری بسیار ناچیز است.

ورود به بازارکار و فرصت های شغلی یک متخصص برق صنعتی

همانطور که می‌دانید امروزه هر ساختمانی که احداث می‌شود نیاز به برق کشی دارد می‌توان گفت برق به نیاز اصلی تمامی شرکت‌ها، موسسات، ساختمان‌های اداری و مسکونی تبدیل گردیده است. پس قطعا رشته برق صنعتی از جمله مشاغلی است که در همه جای دنیا بسیار تقاضا داشته و مورد نیاز می‌باشد. به همین دلیل بازار کار این شغل بسیار پر رونق است و می‌توانید با یادگیری برق صنعتی به درآمد بالایی برسید. همچنین فرصت‌های شغلی زیادی در این زمینه برای شما وجود خواهد داشت، زیرا تنوع مشاغل رشته برق صنعتی بسیار زیاد است.

در ادامه چند فرصت شغلی عالی در رشته برق صنعتی را نام برده‌ایم:

  • مهندسی برق صنعتی شرکت و گارگاه‌ها
  • برقکاری صنعتی سیار
  • برقکاری صنعتی ساختمان‌های تجاری و مسکونی
  • تولید تجهیزات برقی
  • تعمیر سیستم‌های برق صنعتی
  • عیب یابی سیستم‌های برقی

هر یک از این موقعیت‌های شغلی درآمد‌های متفاوتی برای شما دارند. به همین دلیل میزان درآمدتان بستگی به میزان مهارت و فرصت‌های شغلی است که انتخاب خواهید کرد.

میزان درآمد متخصص برق صنعتی چقدر است؟

درآمد یک برقکار صنعتی حرفه ای، که تخصص زیادی دارد، قطعا بسیار بالا خواهد بود. به همین دلیل بی‌شک‌ با فعالیت در این رشته می‌توانید به درآمد مطلوب و ‌رویایی خود دست یابید. همچنین در این رشته شغلی هیچ محدودیتی از نظر درآمد وجود ندارد. اگر بتوانید مشتریان زیادی جذب کنید، یا در شرکت‌های مهم استخدام شوید، در آمد شما به میزان چشمگری افزایش می‌یابد.

عواملی که بر درآمد یک برقکار صنعتی موثر هستند

عوامل زیادی می‌توانند در میزان درآمد شما به عنوان‌ یک برقکارصنعتی، نقش داشته باشند. این عوامل را در زیر شرح داده‌ایم:

  • تجربه و میزان مهارت در حوزه برقکاری صنعتی
  • مدت زمان انجام کار برق صنعتی
  • انتخاب یک محل مناسب جهت راه اندازی کار برقکاری صنعتی
  • اخلاق کاری

گرچه حوزه برق صنعتی دارای درآمد مناسب و قابل قبولی است اما رعایت کردن برخی از نکات هرچند جزئی می‌تواند به میزان درآمد شما ارتباط مستقیمی داشته باشد.

تجربه و میزان مهارت در حوزه برقکاری صنعتی

اولین عامل تاثیرگذار در میزان درآمد شما، تجربه و ‌مقدار مهارت‌تان می‌باشد. اگر دارای سال‌ها تجربه باشید، طبیعتا مهارت بالایی نیز خواهید داشت. حال هرچقدر که مهارت بیشتری داشته باشید، قطعا خدمات با کیفیت‌تری به مشتریان ارائه می‌هید‌. در نتیجه حق‌الزحمه بیشتری نیز به شما پرداخت می‌شود.

مدت زمان انجام کار برق صنعتی

در اکثر شغل‌ها افزایش میزان ساعات کاری ارتباط مستقیم با میزان درآمد خواهد داشت در شغل برق کاری صنعتی هم این موضوع پابرجاست، با افزایش میزان فعالیت هم در شغل آزاد و هم در شغل‌های شرکتی می‌توانید درآمد خود را بیشتر کنید.

انتخاب یک محل مناسب جهت راه اندازی کار برقکاری صنعتی

محل کار شما نیز در میزان درآمدتان نقش زیادی دارد. اگر یک فروشگاه الکتریکی در منطقه‌ای پر رفت و آمد تاسیس کنید، قطعا موفق به جذب مشتریان بیشتری خواهید شد‌. همچنین هرچقدر فروشگاه متراژ بالاتری داشته باشد، قادر به ارائه خدمات بیشتری نیز خواهید بود‌.

اخلاق کاری

اگر می‌خواهید از طریق این شغل بیشترین درآمد را کسب کنید، باید دارای اخلاق حرفه ای باشید‌. یعنی می‌بايست از روابط عمومی خود برای ارتباط صمیمی با مشتریان استفاده نموده، تا اینگونه در جذب آن‌ها موفق تر باشید.

فرصت مهاجرت با مدرک برق صنعتی

شاید یکی از اهداف مهم شما جهت دریافت مدرک برق صنعتی، گزینه مهاجرت باشد. خبر خوب این است، که با یادگیری برق صنعتی و اخذ گواهینامه بین المللی از آموزشگاه‌های فنی حرفه ای معتبر می‌توانید برای مهاجرت نیز اقدام کنید. چرا که مدارک برق صنعتی که توسط سازمان فنی حرفه ای صادر می‌شوند، قابلیت ترجمه در کشورهای دیگر را نیز دارند. در نتیجه می‌توانید با ترجمه مدرک خود ویزای کار دریافت کنید و مهاجرت آسانی را تجربه نمایید.

اخذ گواهینامه برق صنعتی از آموزشگاه فنی و حرفه ای چه مزیت‌هایی دارد؟

در صورتی که موفق به دریافت گواهینامه فنی و حرفه ای در رشته برق صنعتی شدید، می توانید از مزیت‌های آن استفاده کنید. البته توجه کنید که مدرک معتبر فنی باید مورد تایید سازمان فنی و حرفه ای کشور باشد. در ادامه به مزایای دریافت مدرک و گواهینامه برق صنعتی اشاره می کنیم:

  • دریافت وام با استفاده از مدرک برق صنعتی
  • گرفتن مجوز با مدرک معتبر برق صنعتی
  • امکان مهاجرت

در ادامه هر کدام از موارد گفته شده را شرح می‌دهیم:

دریافت وام با استفاده از مدرک برق صنعتی

پس از اخد گواهینامه رسمی می‌توانید وام خود اشتغالی دریافت کنید‌. با این وام بخش زیادی از هزینه‌های مورد نیازتان تامین شده و می‌توانید کسب و کار خود را راه‌اندازی کنید.

گرفتن مجوز پس از دریافت مدرک برق صنعتی

گرفتن مجوز کسب و کار قطعا کار ساده‌ای نیست. اما با استفاده از این نوع مدرک می‌توانید به راحتی مجوز بیزینس خود را از مراکز مربوطه دریافت نمایید.

امکان مهاجرت

این نوع مدارک چون توسط سازمان فنی حرفه ای صادر می‌شوند، در سطح جهانی نیز از اعتبار بالایی برخوردار هستند.

شما می‌توانید با مراجعه به آموزشگاه معتبر و با سابقه ایران ilo، جهت یادگیری برق صنعتی اقدام کنید، وجود اساتید متخصص و کاردان، برگزاری دوره‌های عملی و تئوری، کلاس‌های دارای تجهیزات، داشتن خوابگاه و اعطای مدرک معتبر بین المللی ازجمله مزایای آموزشگاه ایران ilo می‌باشد. شمابه عنوان هنرجو می‌توانید در دوره‌های فنی که به صورت خصوصی، نیمه خصوصی و گروهی برگزار می‌شود، ثبت نام کرده و در پایان مدرک معتبر دریافت کنید. درصورتی که می‌خواهید متخصص و برقکار صنعتی شوید، جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط ، نحوه برگزاری کلاس‌ها، هزینه‌ها و … با ما تماس بگیرید.

برچسب ها:
لینک کوتاه :

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
پست های مشابه